Блог Kiloview
Знання, поради, ресурси.
Більше >

4 Інструменти, як підготуватися до онлайн-викладання

Із зростанням попиту на освіту стрімко розвиваються різноманітні навчальні курси, навчання красі, позашкільні заняття з репетиторством у молодших класах, курси репетиторства для дорослих та інші навчальні заклади поза кампусом.

Відмінності між програмними кодерами та апаратними кодерами для веб-трансляції

З розвитком мережевих технологій та аудіо- та відеотехнологій, пряма веб-трансляція поступово увійшла в поле зору.

Що таке інтерфейс SDI і які його класифікації?

Інтерфейс SDI — це «послідовний інтерфейс цифрового компонента». Інтерфейс SDI — це абревіатура від послідовного цифрового інтерфейсу. Інтерфейс використовує коаксіальний кабель, а інтерфейс BNC використовується як специфікація кабелю.

Роль і переваги відеодекодерів HD

Система відеоспостереження високої чіткості включає в себе передню, передавальну, задню та центральну точки, кожна з яких є важливою.

Чому вам потрібно використовувати SDI-конвертер у відеоспостереженні HD?

Зараз багато моніторів HD в Китаї використовують цифровий послідовний інтерфейс високої чіткості HD-SDI для передачі відеоповідомлень, пов’язаних з передачею.

Що робити, коли затримка в прямому ефірі низька?

Низька затримка: це означає, що різниця в часі між кінцем відтворення та потоком push є якомога меншою, тож як досягти низької затримки? немає буфера.

Що таке NDI та NDI|HX?

NDI HX – це остання версія NDI, яка була вдосконалена, щоб розширити весь новий світ пристроїв за допомогою вбудованих мікросхем стиснення h.264.

Як вибрати відеокодер SDI, відеокодер HDMI та відеокодер VGA.

Зараз на ринку часто зустрічаються сигнали SDI, HDMI, VGA, DVI, які відповідають різним кодерам з різними вхідними сигналами.